Fruit Ninja Free

Fruit Ninja Free voor Android

Gratis versie van populairste fruitsnijder op mobiele telefoons

Fruit Ninja Free is een rap spel voor mensen met een goed reactievermogen. In de frisse game snijd je omhoog schietend fruit in tweeën en dien je incidentele bommen te vermijden. Fruit Ninja Free is helemaal gratis te downloaden, door de...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Verschillende speelstijlen
  • Mooie beelden
  • Prima besturing

TEGEN

  • Weinig op aan te merken

Uitmuntend
8

Fruit Ninja Free is een rap spel voor mensen met een goed reactievermogen. In de frisse game snijd je omhoog schietend fruit in tweeën en dien je incidentele bommen te vermijden. Fruit Ninja Free is helemaal gratis te downloaden, door de advertenties die het spel zo nu en dan toont.
De eenvoudigste spellen zijn vaak erg succesvol. Zo ook bij Fruit Ninja Free: een spel met fruit dat de lucht in schiet. Alles wat je moet doen in Fruit Ninja Free is het naar links en rechts bewegen van je vinger om snijbewegingen te maken. Raak je een stuk fruit dan halveert de gezonde massa en scoor jij punten. Snijd je meerdere vruchten tegelijk, dan stromen de punten binnen, wat een speler uiteraard vult met grote trots.
Fruit Ninja Free speel je vooralsnog in je uppie, met 3 verschillende modi. De speelmodi voor 1 speler zijn erg interessant, omdat je mét bommen (classic mode) of zonder explosiegevaar (zen mode) speelt. Ook is er een modus met lekker veel bonussen, maar een hoop drukte -en fruit- op het scherm (arcade mode). We wachten vooralsnog met smart op de multiplayer-optie, die in de iPhone versie wél aanwezig is.
Fruit Ninja Free speelt heerlijk en ziet er prachtig uit. De verschillende speelmodi maken Fruit Ninja een regelrechte aanrader! Dankzij de vele speelstijlen (van luchtig tot adrenalinepompend) is de game voor elk type smartphonegebruiker geschikt.

Meeste downloads Arcade games voor android

Fruit Ninja Free

Download

Fruit Ninja Free 2.7.1.504021

Beoordelingen about Fruit Ninja Free

Promotie×